Velkommen til Anna Melloni Rasmussens åndelige blog!

Link til bloggen: Anna Melloni Rasmussen – hendes blog som ånd – Spiritismens Trossamfund

Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi nu kan præsentere en ny og spændende del af Spiritismens Trossamfunds hjemmeside: Anna Melloni Rasmussens blog. Anna, som i sin tid på jorden var et fremragende medie, deler nu som ånd sine budskaber med os fra den åndelige verden.

Vi mødes med Anna på ugentlig basis i to fysiske cirkler, hvor hun løbende kommunikerer med os. Disse budskaber vil vi nu dele med jer alle her på bloggen – naturligvis efter aftale med Anna. Bloggen indeholder allerede spændende emner, som du kan dykke ned i.


Annas budskab

Vi spurgte Anna om hendes intention med bloggen, og hun svarede:

“Formålet er, at vi udbreder budskabet om spiritismen samt laver undervisning til menneskeheden. Det handler om generel oplysning og budskaber. Det handler om at gøre et lille forsøg på at gøre verden til et bedre sted. At vi kan sende nogle små glimt af livsglæde rundt i verden. 

Jeg vil gerne oplyse om generelle budskaber om livet og om fysisk medieskab, så andre kan bruge vores erfaringer. Sammen har vi rigtig meget erfaring, som vi kan samle. Jeg vil gerne bruge min blog til kortere indlæg om generelle emner og livet. Men jeg vil specifikt gerne arbejde på en bog om fysisk medieskab og brede viden om dette ud.”

 

Om skrivegruppen “Annas Kreds”

Du undrer dig måske over, hvordan det hele hænger sammen. I den mangeårige fysiske cirkel “Håbets Cirkel”, som vores formand Jens Johansen og næstformand Christina Frank har startet, udtrykte vores åndeteam før sommerferien et ønske om at oprette en skrivekreds. Formålet var at få disse tekster ud til flere mennesker.

Åndeteamet, som også inkluderer Anna Melloni Rasmussen, der i sin sidste reinkarnation var et dygtigt medie, fortalte os, at Anna ville lede skrivekredsen fra den åndelige side. Mediet Emily, som er en del af Håbets Cirkel, fungerer som kanal for Annas budskaber.

Skrivekredsen, kaldet “Annas Kreds”, består af dedikerede, spirituelt interesserede personer med de rette intentioner. Anna har understreget, at arbejdet skal udføres med høj etik, moral og en kærlighed til viden, formidling og oprigtighed.


Skrivekredsens opstart

I august 2024 startede vi skrivekredsen op i et hybridformat, hvor nogle af os mødes fysisk hos Emily i Københavnsområdet, mens andre deltager digitalt. Lige nu er vi fire deltagere udover mediet, og flere vil komme til i løbet af efteråret. Skrivekredsen arbejder sammen med et team af 36 ånder, både nationalt og internationalt.

Emily har gennemgået en stor udvikling de seneste måneder for at kunne fungere som skrivemedie for Annas Kreds. Vi er nu klar til at dele denne proces med jer.


Følg med på bloggen

Anna har allerede delt flere inspirerende budskaber om etik, mildhed og godhed, konflikter i nære relationer, kærlighed, regenerativ ledelse samt refleksioner over årstidernes skiften. Hendes hjerte er fyldt med visdom, og hun deler gladeligt ud af sine erfaringer. Vi får ikke facit til livets udfordringer, men vi har altid adgang til ”lektiecafeen”, hvor vi kan finde vejledning.

Vi vil løbende opdatere bloggen med nyt indhold, når vi har nyt at dele – altid efter aftale med Anna. Så følg endelig med for at få del i de seneste indsigter fra den åndelige verden.

Udover Annas egne indlæg vil vi også bruge bloggen til at dele vores erfaringer med fysisk medieskab. Vi vil fortælle om den særlige arbejdsmetode, som Anna og Emily bruger i deres samarbejde – en metode, der bringer fysisk medieskab ind i det 21. århundrede ved at gøre brug af nutidens teknologi.


Tak for jeres støtte

Vi er utrolig taknemmelige for den mulighed, der har åbnet sig gennem Spiritismens Trossamfund, og vi glæder os over at kunne dele Annas blog med jer. En stor tak skal også lyde til Annas jordiske familie, som støtter op om dette initiativ.

Vi håber, I vil finde glæde i at læse bloggen og følge med i de kommende opdateringer.

De kærligste hilsner

Bent, Christina, Emily, Gitte og Peter – samt et stort hold fra den åndelige verden, med Anna Melloni Rasmussen i spidsen.